Wednesday, May 19, 2010

TPB Terakhir Cak

Dino iki, ujian terakhir yoiku Boso Inggris. Gara-gara ra sinau tenan, mau keteteran nggarape. Aku gek sadar 15 menit terakhir. Dadine yo mungkin ra kebak 500 kata. Wong sak halaman wae ra penuh. Ra popo cak, sing penting rampung ujiane. Sesuk seh ono ujian fisika, tapi aku ole BC dadine ra oleh melu.
Targete semester iki aku luwih apik seko semester wingi. IP-ku kudu munggah. Aku saiki parsah nang Gusti Allah. Semoga hasile nyenengke ati lan wong tuo. Sebenare iso bali cak nang Lamongan mulai sore iki. Tapi mergone akeh kegiatan yo ditunda baline. Paling tanggal 8 Juni. Tanggal 5-7 ono acara MG nang Pangandaran. Yo opo nek ra melu, aku saiki kan ketuae. Payah nek ra melu.
Liburan saiki harus dimanfaatno karo sinau kalkulus lan embel2 liyane. Aku kudu melu kompetisi kalkulus sesuk agustus tanggal 4. Aku kudu oleh Emas. Aku kudu iso buktino ne’e aku iso dadi juara.
Lamongan kudu dadi paling jaya. Iling Lamongan duwe Kak habib Humaini Sang Juara Olimpiade Kimia. Pasti kon iso... Amiiin

0 komentar: